Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss för att få information och beställa tid. Oftast kan man få en tid inom någon vecka. Vi har dock inte möjlighet att ta emot akuta besök. Samtliga terapeuter har förstås längre utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT). Läs mer om terapeuternas kompetens

Tag kontakt med oss via mail, telefon eller fyll i vår formulär!

Tel: 08-654 72 70. 
Telefontider måndag, tisdag samt fredag kl 10.00-11.00.
Övrig tid svarar vi om vi kan; möjlighet att tala in meddelande på telefonsvarare finns dygnet runt alla dagar i veckan.

Epost: kontakt@beteendeanalysgruppen.se

Adress:
Parmmätargatan 7
112 24 Stockholm  


Om du har frågor som rör personuppgifter så finns det pga sekretess begränsningar i vilka frågor vi kan besvara via mail och telefon. Avstå från att lämna detaljerad information om ditt hälsotillstånd per mail.


Bråttom? Om du vill få fram ett snabbt meddelande till oss, t ex för att lämna återbud till en besökstid eller möte, så har din psykolog informerat dig om vilken kontaktkanal som är den säkraste och snabbaste, om du inte når fram den vägen är du förstås välkommen att ringa telefon 08-654 72 70 (Stockholm) och  lämna meddelande till den person som svarar eller på vår telefonsvarare.